вівторок

Запоріжжя - Луганськ – разом.

   В межах Меморандуму співпраці між КЗ «ЗОІППО» ЗОР та Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ 22-23 серпня 2019р. в м. Харків був проведен тренінг для молодіжних лідерів, фахівців із соціальної роботи, волонтерів Луганської області з використання інтерактивних профілактичних інструментів з питань репродуктивного здоров’я, профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ «Маршрут безпеки». Тренінг проводила старший викладач кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «ЗОІППО» ЗОР Ірина Мінакова.
  В тренінгу взяли участь 13 представників з різних регіонів Луганської області. Маємо надію, що головна мета тренінгу щодо підготовки команди тренерів-фасилітаторів за освітнім інструментом з питань репродуктивного здоров’я, профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ «Маршрут Безпеки» була досягнута. По це говорить творча, невимушена, весела атмосфера на тренінгу завдяки співпраці та порозумінню між тренером та учасниками. Сформованість навичок тренерства, учасники продемонстрували під час проведення практичних занять.
Учасники тренінгу отримали комплекти методичних матеріалів за інтерактивним профілактичним освітнім інструментом з питань репродуктивного здоров’я, профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ «Маршрут Безпеки».
Бажаємо підготовленим тренерам-фасілітаторам успіхів в провадженні інтерактивного профілактичного інструменту «Маршрут безпеки».




Немає коментарів:

Дописати коментар